Slippers kopen

Slippers voor na het sporten

Havaiana slippers zijn ideaal voor na het sporten. Na het voetballen heb je je voeten waarschijnlijk behoorlijk belast. Je doet je noppen schoenen uit en komt er achter dat je voeten helemaal onder het zweet zitten. Het zou zonde zijn om je normale schoenen aan te doen, want die geur is er moeilijk uit te krijgen. Door slippers te dragen geef je je voeten een kans om te herstellen en weer te ademen. Als je dit niet doet kan je ook last krijgen van infecties of van permanente zweet voeten. Het is dus belangrijk dat je je voeten een beetje ademruimte geeft na het sporten.

De Havaianas zijn Trendy slippers

De Havaiana slippers zijn de meest bekende teenslippers op de markt, en voor een goede reden. Dit merk komt oorspronkelijk uit Brazilië en is het eerste teenslipper merk dat op grote schaal is geproduceerd. Het woord Havaiana betekent Hawaii in het portugees. Veel mensen denken bij het eiland hawaii ook aan het merk Havaia. Het is een soort cultureel item geworden van het eiland. Het merk Havaiana is ook op de modeshows gedragen, er is zelfs een Havaiana slipper met kristallen van Swarovski. Havaiana slippers zijn door de tijd heen met de mode meegegaan, waardoor het nog steeds zo populair is.

De geschiedenis van het merk

Het merk ontstond zich al in in de jaren 60 in het land Brazilië. Eerst werden deze schoenen gezien voor mensen uit de onderklasse van Brazilië. Maar dat is uiteindelijk veranderd door de marketing strategie. De Havaiana werd een schoen voor de hele samenleving door het brede aanbod ervan. In elke prijs categorie is er wel een havaiana slipper te vinden, wat het juist zo beschikbaar maakt tot een grote markt. Toen het merk ontstond werd er gelijk een patent op gelegd, wat het design zo iconisch maakt van dit merk. Er is zelfs gebleken dat 2 uit de 3 Brazilianen, een paar Havaianas verbruikt per jaar.