Dit zijn de leukste pettenwinkels

Petten zijn een leuke accessoire om je outfit helemaal mee af te maken. Of je nu op zoek bent naar een bucket hat, schipperspet, zonneklep of nog iets heel anders: online heb je een groot aanbod aan petten om uit te kiezen. Niet alleen bieden veel bekende modeketens als Zara en H&M petten aan, ook zijn er een aantal leuke (online) pettenwinkels waar jij zeker zult slagen voor je aankoop. Ben je op zoek naar een nieuwe pet en kun je nog wel wat leuke shopadresjes gebruiken? Lees dan snel verder!

Bekende modeketens

Zoals net kort benoemd zijn er een aantal bekende modeketens die leuke en trendy petten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Zara, H&M, &Other Stories of warenhuis de Bijenkorf. Deze ketens zijn door het hele land te vinden en daarom is het vrij gemakkelijk om hier een leuke pet te bemachtigen, vaak tegen een fijn prijsje. Wel verkopen deze ketens vaak vrij standaard petten en zijn ze ook niet altijd van de beste kwaliteit gemaakt. Hecht je hier geen waarde aan, dan hoeft dit zeker geen probleem te zijn. Houd wel in je achterhoofd dat je waarschijnlijk niet de enige bent die hier een pet koopt. Wil je graag een origineel model, dan kun je beter bij een petten winkel terecht.

Fijne (online) pettenwinkels

Petten van een echte petten winkel zijn vaak van goede kwaliteit. Ook is het assortiment hier veel uitgebreider dan bij bekende modeketens, omdat een pettenwinkel zich natuurlijk specifiek richt op de verkoop van petten. Op deze manier weet je vaak een origineel exemplaar te bemachtigen. Voorbeelden van fijne pettenwinkels zijn bijvoorbeeld Hatland, The Hatshop, Hatstore en Headict. De kans op slagen bij deze winkels is heel groot: door het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een bijzondere pet, van goede kwaliteit en waar je zeker jaren mee kunt doen? Dan ben je hier aan het juiste adres.