fabius opleiding

Veel keuze bij fabius opleiding

Mooie mogelijkheidfabius opleiding

Bij fabius opleiding kun je onwijs veel verschillende dingen leren. Zelf heb ik er 2 dingen na elkaar gevolgd, waar ik maar 7 maanden over gedaan heb. Als eerste heb ik geleerd voor receptioniste, wat mij aan een baan hielp. Ik was toen der tijd 33 jaar oud en net werkloos, tot ik een vacature tegenkwam voor telefoniste. Ik had hier alleen geen ervaring mee, dus besloot ik te vragen naar de mogelijkheden tot het opdoen hiervan. Ze vonden het goed als ik de tijdens het werken in deze functie, echt het vak zou gaan leren.

Meer eruit dan erinfabius opleiding

Dit leren deed ik dus via fabius opleidingen. Zij zaten 5 minuten lopen van mijn huis in Nijmegen en daardoor was het perfect te combineren met mijn kinderen. Een aantal uur oppas is niet zo duur en gelukkig werd de cursus door mijn gloednieuwe werkgever betaald. Uiteindelijk heeft het me onwijs veel meer opgeleverd dan dat ik erin heb moeten investeren. Inmiddels heb ik een vast contract, waardoor ik zeker weet dat ik hier nog wel een aantal jaar zal blijven werken. Echt een aanrader voor iedereen dus! Hierna ben ik nog een meer gaan doorstuderen om te zorgen dat ik steeds meer ging verdienen. Dit was echt perfect want ik deelde de kosten hiervan met mijn leidinggevende. Hij was zo enthousiast over wat ik leerde dat het het voor hem helemaal waard was. Ik zou dit aan iedereen (ook leidinggevenden) aanraden, je leert er zo onwijs veel en het sluit erg goed aan op het werkveld.