Rijschool Maastricht

Rijschool in Maastricht met goede begeleiding

Rijschool MaastrichtOsseforth is een rijschool Maastricht waar je op een leuke manier je rijbewijs B kunt halen. Ook kun je hier terecht voor andere opleidingen, bijvoorbeeld voor je motorrijbewijs of aanhanger rijbewijs. Deze rijschool is erg bekend in de regio’s Maastricht, Sittard en Roermond en er zijn dan ook enorm veel mensen die hun opleiding hier hebben afgesloten. Zelf ben ik ook enorm te spreken over de rijschool in Maastricht.

Voordeelpakket kiezen bij rijschool in Maastricht

Ik heb onlangs bij deze rijschool Maastricht mijn rijbewijs gehaald en adviseer jou om hier ook eens een proefles te volgen wanneer je op een prettige manier je rijbewijs wilt halen. Tijdens mijn allereerste les kon ik kennis maken met de rij-instructeur, en hij natuurlijk met mij. We hebben toen een uurtje gereden en daarna kon de instructeur mij een ruwe inschatting geven van hoeveel lessen ik nodig zou hebben. Hij raadde me aan om voor een voordeelpakket te kiezen met 30 rijlessen. Je betaalt dan een vast bedrag voor de lessen, inclusief een proefexamen en het afrijden. Zo wist ik ook direct hoeveel het ongeveer zou gaan kosten om mijn rijbewijs te halen. Ik kon zelf bepalen hoeveel rijlessen ik dan wilde volgen. Ik gaf toen direct aan dat ik graag twee keer per week wilde lessen zodat ik mijn rijbewijs zo snel mogelijk kon halen. Dit was gelukkig geen enkel probleem.

Rijschool MaastrichtIn één keer geslaagd voor mijn rijbewijs

Het inplannen van de rijlessen is mij heel goed bevallen. Je kunt zelf jouw lessen online inplannen, maar je kunt ook vaste dagen en tijdstippen afspreken met je instructeur. Je kunt alles dus eigenlijk helemaal zelf bepalen en je rijbewijs op een manier halen die bij jou past. Dit is dan ook de reden dat ik deze rijschool in Maastricht van harte kan aanraden. De lessen zijn mij enorm goed bevallen, de instructeur was altijd geduldig en wist precies waar mijn verbeterpunten lagen. Hierdoor kon ik uiteindelijk vol zelfvertrouwen het examen afleggen en ben ik in één keer geslaagd!