Tip: atelier Utrecht

Afgelopen week heeft mijn dochter een kinderfeestje gehouden bij atelier Utrecht. Wij zijn het bedrijf tegenkomen binnen Google. Na een aantal websites te hebben vergeleken kwam dit bedrijf het beste uit de verf. Zo staat er op de website dat zij meerdere diensten aanbieden, alleen wilde mijn dochter krijg met haar vriendinnetjes schilderen. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen en gevraagd naar de mogelijkheden. 

Telefonisch werd ik erg prettig te woord gestaan. Alles word duidelijk aangegeven en de prijzen zijn ook uitstekend. Mijn dochter was helemaal blij dat ze haar kinderfeestje daar kon houden.

Geslaagd kinderfeestje

De kinderen hebben een geweldige dag gehad. Zo hebben zij diverse dingen geschilderd en krijg je er ook een broodje en drinken bij. Het word hartstikke leuk georganiseerd en daarom is het ook echt een aanrader om hier jouw kinderfeestje te geven. Naast schilder is het ook mogelijk om muurschilderingen te maken, beeldhouwwerken, tekeningen, fotoseries en grafiek. Op de website vind je veel informatie over deze diensten. Zo krijg je een goed beeld wat je te wachten staat en een prijsindicatie is natuurlijk altijd fijn. Indien je toch vragen hebt kan je altijd contact opnemen met atelier Utrecht (Aly Grelling). Telefonisch en via de mail.