Laat je snacks brengen

Bekijk de website van snackmobiel.nl. Wil je een feestje geven maar niet zelf voor de catering opdraaien? Kies dan voor een mobiele snackwagen. Deze wagen zorgt er niet alleen voor dat jij geen dagen werk hebt om al je gasten van hapjes te voorzien, je kunt zelf ook nog eens genieten van je feestje.

Prijzen en keuzemogelijkheden vind je op snackmobiel.nl

Wat voor feestje je ook geeft, mogelijkheden genoeg. Je kunt kiezen voor diverse menu’s die uiteenlopen in prijs. Kies je voor het meest uitgebreide menu, dan kost dit uiteraard het meeste. Maar dan heb je ook wat. Je gasten kunnen dan niet alleen onbeperkt genieten van ouderwetse puntzakken frites, er hoort ook een voor- en nagerecht bij. En dan spreken we nog niet eens van de diverse snacks en ruime keuze aan sausjes die er ook bijgeleverd worden. De prijzen worden berekend per persoon en vooraf vastgesteld.

Meer informatie nodig?

De snackwagens die je kunt boeken bij snackmobiel.nl zijn van alle gemakken voorzien en de medewerkers werken volgens de strengste hygiëne voorschriften. Op de website kun je zelf zien wanneer de wagens beschikbaar zijn en deze ook direct boeken als het je wel aanstaat om zo’n wagen op je feest te hebben. Wil je graag meer informatie of overleggen over de mogelijkheden? Dan kun je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen met het bedrijf. Zij kunnen je de mogelijkheden voorleggen maar ook een offerte voor je maken zodat jij weet wat het je gaat kosten en dan alsnog kunt overgaan tot de boeking mits het je wat lijkt natuurlijk.