Een moderne jas voor mannen

Als man zijnde heb je verschillende kledingstukken die jouw outfit helemaal kunnen afmaken. Denk bijvoorbeeld maar aan een paar gave sneakers, een paar goede jeans, en wellicht een aantal mooie designer truien. Echter is er 1 belangrijk item dat nooit mag ontbreken; namelijk een echte hoogwaardige Peuterey jas. Een peuterey jas is gemaakt van een lekkere lichte stof en hierdoor kun jij zonder problemen de hele dag met jouw jas rondlopen. De jas is gemaakt van een mooie slim fitte stof en is eenvoudig dicht te maken met de rits of open te laten. De jas kun je combineren met verschillende outfits.

Outfits

De Peuterey jas heeft een gaaf en stoer uiterlijk waardoor hij goed te combineren valt met diverse outfits. Zo kun je tijdens de koudere dagen ervoor kiezen een t-shirt en hoodie te dragen, met hierover een gave lichte Peuterey jas. Als je niet zeker weet welk model het beste voor jou is kun je ervoor kiezen om het aanbod op de site van Hans Voortman te bekijken en te selecteren op basis van verschillende soorten filters. Kies er bijvoorbeeld voor om het aanbod te filteren op basis van maat, op basis van selectie of op basis van een van de andere kenmerken die jij belangrijk vindt voor je nieuwe Peuterey jas.

Meer informatie over elke jas

Voordat je een nieuwe jas aanschaft wil je natuurlijk wel weten van wat voor materiaal deze is gemaakt. Op de site van Hans Voortman kun je per jas zien van welk materiaal deze is gemaakt, maar ook wat voor een fit de jas heeft. Door jouw afmetingen te vergelijken met de maattabel op de site van Hans Voortman weet jij dus welke maat jas het beste voor jou is geschikt. Veel jassen van Peuterey hebben een slim fit. Ben jij liever op zoek naar een regular fit, dan kun je deze filteren en ook aanschaffen op de site van Hans Voortman.