Zoek je een camping voor senioren?

Zoek je een camping voor senioren om te genieten van een rustige en ontspannen vakantie? Dan is Camping de Gijzel een ideale camping. Onze gezellige minicamping ligt in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving in Helvoirt. Maak hier kennis met de Brabantse gastvrijheid. Op de camping kom je heerlijk tot rust en geniet je elke dag van een geweldig uitzicht over de prachtige landerijen.

Heerlijke fiets- en wandeltochten maken

Onze camping voor senioren ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen en op een kleine fietsafstand van het natuurgebied Kampina, de Oisterwijkse bossen en vennen, het Groene Woud en het vogelbroedgebied de Leemputten. Tijdens je vakantie kun je dan ook heerlijke fietstochten maken. Op de camping is er een speciale ruimte voor de fietsen. Zo ben je er zeker van dat je fiets altijd droog staat. Verder is zijn er oplaadpunten aanwezig om elektrische fietsen op te laden. Zelf geen fiets mee? Dan kun je op onze camping voor senioren een fiets huren.

Meer informatie over onze camping voor senioren?

Ben je op zoek naar een rustige en comfortabele camping voor senioren? Dan is camping de Gijzel een echte aanrader. Onze camping is goed onderhouden en biedt je veel comfort. In 2017 hebben wij zelfs de Gouden Zoover Award gewonnen! Wil je meer informatie over onze camping voor senioren? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze comfortabele camping. Of reserveer direct een staanplaats online.