100pt

Tip voor goedkope personal training in Arnhem

Ben je op zoek naar goedkope personal training Arnhem om een goede personal trainer in Arnhem te vinden die voordelige prijzen internet voor de personal training die zij aanbieden? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van 100% PT.  

personal-coach

Een erg overzichtelijke en zeer informatieve website

Wanneer je op het internet op zoek gaat naar goedkope personal training Arnhem zul je erg veel zoekresultaten krijgen van zeer veel verschillende personal trainers in Arnhem. Nadat ik zelf een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van 100% PT mij het meeste aan. De website van deze personal trainer is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de personal trainer jou aan te bieden heeft. De informatie die op de website te vinden is sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen.

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen

Toen ik contact opnam met 100% PT werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. Ik kon ook al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een personal trainer. We hebben het tijdens dit gesprek uitgebreid over mijn persoonlijke doelen gehad en hoe ik deze wilde bereiken. Na het gesprek zijn we ook al erg snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik heb al erg veel resultaat geboekt.