Logo-Personalsport4you - kopie

Tip voor goede personal trainer in Zwolle

Ben je op zoek naar personal trainer Zwolle om een goede personal trainer in Zwolle te vinden die jou kan helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Personal sport 4 you. 

Mijn eigen ervaring met Personal sport 4 you

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Zwolle kreeg ik zeer veel zoekrualten van personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites met met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Personal sport 4 you mij het meeste aan. De website van deze personal trainer is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op De website staat onder andere vermeld dat je met behulp van een personal trainer het beste en alles uit jezelf kunt halen om jouw persoonlijk doelen te behalen. Dit sprak mij erg aan waardoor besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

get-fit


Zeer tevreden over de personal training  

Toen ik contact met de personal trainer opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon ook al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over mijn voedingspatroon en mijn persoonlijke doelen. Na het gesprek besloot ik om met behulp van deze personal trainer te beginnen met afvallen. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben al veel kilo’s kwijt. Daarom ben ik net als veel voorgaande klanten erg tevreden.