logo

Tip: haarstudio leiden

Iemand weleens bij haarstudio leiden geweest? Afgelopen week ben ik daar voor het eerst geweest. Een goede vriendin adviseerde mij om daar eens heen te gaan. Volgens haar is het een professionele kapsalon met gecertificeerd personeel. Dit is inderdaad het geval! Het bedrijf is daadwerkelijk geweldig. Haarstudio leiden zit altijd vol, maar desondanks nemen zij wel rustig de tijd voor je. Persoonlijk vind ik dat enorm belangrijk. 

Op het internet had ik al goede recensies gezien, maar toch moet je het eerst zelf ervaren. Zo staat er dat ze scherpe prijzen hebben, rustig de tijd voor je nemen en kwaliteit leveren. Gelukkig kan ik dit bevestigen.

Echt een aanraderIMG_5074-300x169

Aangezien ik uitstekend ben behandeld ben ik zeker van plan om vaker hierheen te gaan. Het personeel is erg vriendelijk en staat in voor een grapje. Dit zorgt ervoor dat de tijd erg snel gaat. Daarnaast beschikken zij over alles wat je als klant zijnde wenst van een kapsalon. Het is daarom ook echt een aanrader om naar dit bedrijf te gaan.

Op de website vind je veel informatie over de diensten die zij aanbieden. Mocht je hier vragen over hebben kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail.