Logo-Physiq-

Op zoek naar een personal coach

Bent u op zoek naar een personal coach? Neem dan een kijkje op de website van PhysIQ. Bij PhysIQ hebben ze alleen de beste personal trainers. Ze hebben alles wat u zoekt in een personal trainer. Ze geven naast goede en leuke personal training ook mentale training en ze kunnen voor u een voedingsplan voor u opstellen, zo kunt u uw doelen nog sneller bereiken, want voeding is 80% van je hele training. Dus bent u op zoek naar een personal coach die rekening houdt met u en alles voor u tot beschikking heeft? Neem dan een kijkje op de website van PhysIQ. 

Zeer tevreden over de diensten van PhysIQ

Ik ben zeer tevreden over de diensten van PhysIQ. Ik volg al een tijdje trainingen bij PhysIQ. Ik merkte al vrij snel veranderingen in mijn lichaam door het voedingsschema en de trainingen. Ik was de eerste weken heel enthousiast en nog steeds. Ik heb nog steeds iedere keer zin om naar de training te gaan. De trainers zijn leuk en ze hebben ook een goede dosis humor. Ook motiveren ze mij altijd om dat beetje extra te geven wat ik eigenlijk niet meer heb. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van PhysIQ.

personal coach

Nieuwsgierig naar de diensten van PhysIQ

Bent u nieuwsgierig naar wat PhysIQ allemaal voor u kan betekenen. Alles wat u zoekt kunt u vinden op de website van PhysIQ. Ook kunt u met al uw vragen terecht bij een van de trainers via de telefoon of in de sportschool zelf.