logo-xterior

Hier vindt u meer over een windscherm terras

Sinds gisteren zit ik met het windscherm terras van de zaak. Het windscherm terras is namelijk oud geworden. De zomer breekt bijna aan en deze moet dan ook vervangen worden. Dit heb ik gemeld bij mijn baas. Ook hij zat hier al een tijd over na te denken. Hij weet dan ook niet goed waar hij terecht moet voor nieuwe. Omdat wij hier vaak over gepraat hebben, heeft mijn baas de opdracht aan mij gegeven om nieuwe windschermen te zoeken.

Zoekenparasol-zwart

Zelf weet ik niet waar ik terecht kan voor de beste windschermen. Er zijn namelijk veel schermen die goed zijn voor ons terras. Toch voldoen zij lang niet allemaal aan de door mijn baas gestelde voorwaarden. Het enige bedrijf dat voldoet aan de voorwaarden is Xterior. Xterior heeft veruit de beste prijs- en kwaliteitsverhouding en weet als geen ander om het beste product te leveren. Daarnaast hebben zij ook een goede service. Om de mogelijkheden te bespreken heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contactwindschermterras

Het contact met de medewerkers verliep goed. Tijdens het gesprek werd ik netjes te woord gestaan en de medewerkers hebben mij goed op weg geholpen. Na het telefoontje heb ik met mijn baas over dit bedrijf gepraat. Hij is zeer enthousiast en wilt graag hier de producten aanschaffen. Even later hebben wij de producten aangeschaft voor ons bedrijf. Geweldig! Wij weten nu waar wij in de toekomst moeten komen voor de benodigde producten.