Lenovo

Grootste aandeel ter wereld

In 2004 werd het merk Lenovo geïntroduceerd, inmiddels is het bedrijf gegroeid tot de grootste fabrikant in China op computergebied. Naar het marktaandeel is het merk ook de grootste ter wereld, niet alleen computers maar ook mobiele telefoons worden gemaakt in China. Bij Azerty worden de populaire exemplaren van de notebooks van het merk verkocht, bestel je vandaag een laptop dan heb je deze de volgende dag al in huis, zelfs op zaterdag wordt er geleverd. 

Lenovo

Assortiment laptops

Ben je in de webshop aan het kijken naar een Lenovo laptop, dan valt het op dat je in iedere prijsklasse wel een exemplaar ziet staan. Afhankelijk van de specificaties zijn de notebooks gerangschikt in prijs. Voor een voordelige laptop waarmee je eenvoudige werkzaamheden kunt doen betaal je slechts een paar honderd euro. Ben je van plan de notebook te gebruiken voor zakelijke doeleinden en eis je daardoor meer, dan kom je weer in een andere prijsklasse terecht. Zo worden de werkzaamheden die je ermee wilt doen bepalend voor de prijs.

Lenovo

Meest verkocht van het merk

Lenovo is een bekend merk voor computers en laptops, 70% van de omzet wordt erdoor gemaakt. Afgelopen jaren heeft het merk zijn positie op de markt alleen maar versterkt, mobiele telefonie was goed voor 20% van de omzet. In 2014 nam het bedrijf de telefonie afdeling over van Google, hier werkten 3500 medewerkers. Bij Azerty.nl kun je een aantal notebooks van het bedrijf kopen, de hardlopers zijn opgenomen in het assortiment. Wens je meer informatie dan kun je eenvoudig contact opnemen met de medewerkers van de webshop.