Gall en Gall korting

Een begrip in Nederland Gall & Gall, deze populaire slijterij heeft alles in haar assortiment voor een gezellige avond. Een groot aanbod aan verschillende wijnen uit alle populaire wijnstreken wereldwijd, speciale bieren, sterke dranken, whiskey, cognac, likeuren en meer maakt Gall & Gall anders dan de concurrentie.

Vanwege het grote assortiment kunnen de prijzen altijd laag blijven. Daarnaast profiteer je van een snelle levering van je bestelling via de webwinkel Appie van Albert Heijn.

Wilde Whisky Dagen voor de whisky liefhebber


Je profiteert van extra hoge kortingen op whisky tijdens de Wilde Whisky Dagen van Gall en Gall. De Wilde Whisky Dagen vinden in januari plaats en zijn niet enkele dagen, maar weken aan de gang. Je profiteert van 40% korting op meer dan 300 whisky’s.

Je hebt ook de Wilde Wijn Dagen, deze vinden plaats begin september. Je ontvangt dan tot 50% korting op de lekkerste wijnen uit het assortiment. Port & bubbels vallen ook onder deze actie. In de maand van deze actie vind je natuurlijk de beste deals in een handig overzicht op https://www.goedkoop.nl/korting/gall-gall.