Escape the City

Escape the City, wat moet je hierover weten?

Wanneer mensen vandaag de dag een activiteit gaan ondernemen wordt er daarbij ontzettend vaak voor gekozen om een escaperoom te boeken. Voor heel wat mensen die dicht echter al menig aantal keren hebben gedaan geldt dan echter weer dat een dergelijke escaperoom niet zoveel uitdaging meer met zich meebrengt. Geldt dat ook voor jou? Dan zou je er altijd nog voor kunnen kiezen om deel te gaan nemen aan een Escape the City spel. Zoals de naam je al aangeeft is het in dit geval niet zo dat je uit een bepaalde ruimte, maar wel uit een stad moet proberen ontsnappen. Alles wat je hier graag over zou willen weten ontdek je meteen hieronder. 

Uitdagende challenges bij Escape the City

Voor een Escape the City game geldt dat ze bestaat uit een groot aantal verschillende challenges of opdrachten die tot een goed eind moeten worden gebracht. Het gaat daarbij vaak om complexe vraagstukken die er uiteindelijk voor moeten zorgen dat je zogezegd uit de stad kan ontsnappen. Voor deze challenges geldt dat ze niet alleen inzicht en denkend vermogen vereisen, daarnaast is het zo dat je ook vaak goed moet samenwerken met het team waar je deel van uitmaakt. 

In principe is het zo dat je door deel te nemen aan een Escape the City spel niet kan rekenen op één, maar wel op twee uitdagingen. Niet alleen neem je het immers op tegen andere teams, daarnaast is het ook nog eens vaak een race tegen de klok. Spanning en sensatie zijn alvast absoluut verzekerd!

Escape the City: een bijzondere manier om een stad te ontdekken

Wanneer je een leuk stad gaat bezoeken spreekt het voor zich dat je graag kennis zal willen maken met de vele hoogtepunten waar deze over beschikt. De manier waarop dat kan gebeuren verschilt tegenwoordig echter aanzienlijk ten opzichte van vroeger. Jongeren vinden er bijvoorbeeld tegenwoordig vaak helemaal niets (meer) aan om urenlang in een wachtrij plaats te moeten nemen om vervolgens een museum te kunnen bezoeken. Door deel te nemen aan een Escape the City spel zal je tot de vaststelling komen dat je op een bijzonder boeiende manier de stad in kwestie kan ontdekken.

Een leuke keuze voor iedereen!

Een Escape the City spel wordt vandaag de dag sterk gewaardeerd door iedereen. In eerste instantie zal je bijvoorbeeld kunnen vaststellen dat zowel jong als oud eraan deelneemt. Dat is echter niet alles. Bovendien is het eveneens zo dat dergelijke games zowel worden georganiseerd voor particulieren als voor bijvoorbeeld bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en bijzondere teambuilding. Steeds vaker zien we het in de praktijk dan ook voorkomen dat bedrijven kiezen voor het boeken van een dergelijk Escape the City spel. Dit niet in het minst wanneer ze kan worden gehouden in de eigen stad waar het bedrijf is gevestigd, maar waar de medewerkers van het bedrijf bijvoorbeeld niet altijd ook zelf wonen. In ieder geval, Escape the City games zijn duidelijk een aanrader voor iedereen die wel is te vinden voor een leuke en uitdagende challenge!