Elektrische bakfiets kopen

Elektrische bakfiets kopen en zelf ontwerpen

Een elektrische bakfiets kopen wordt door steeds meer Nederlanders overwogen. Vergelijk het met de opkomst van een reguliere elektrische fiets! Aan de aanschaf van een elektrisch model bakfiets zitten verschillende voordelen. Wist je bijvoorbeeld, dat je deze fietsen tegenwoordig zelf kunt ontwerpen? Onder meer bij de Dolly bakfiets is dit mogelijk. Kies uit een van de vijf kleuren voor het frame en combineer deze met een bijpassende bak. Ga je voor een neutrale combinatie van kleuren, of krijgt een groot contrast de voorkeur? In dit artikel lees je meer over de voordelen die een elektrisch model bakfiets je biedt. 

Elektrische bakfiets kopen

Elektrische bakfiets kopen biedt voordelen 

Naast de mogelijkheid om je bakfiets zelf vorm te geven, biedt een elektrische bakfiets kopen je andere voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat deze bakfietsen voorzien zijn van hydraulische remmen en een sterke Cargo-motor. Met deze motor vormt tegenwind niet langer een obstakel, wanneer je de kinderen naar school of hun sportvereniging moet brengen! Ook interessant aan de elektrische bakfiets is de mogelijkheid om traploos te schakelen. Ideaal, wanneer de wind plotseling opsteekt of wanneer je in een heuvelachtig gebied woont.  

Elektrische bakfiets kopen

Online een elektrische bakfiets bestellen 

Je kunt een bakfiets online bestellen. Het wordt aangeraden om de bakfiets met elektrische aandrijving eerst een keer te proberen. Zo weet je zeker, dat deze moderne fiets bij je past! Kies je voor Dolly bakfiets, dan komt men bij je thuis langs om je de fiets uit te laten proberen. Ook de service en het onderhoud aan de fiets wordt indien gewenst bij je thuis uitgevoerd.