La-Gracia-logo

Een ooglidcorrectie Elst laten uitvoeren

Wil je een ooglidcorrectie Elst laten uitvoeren? Dan is La Gracia de plek die je zoekt. Ze hebben specialisten die deze behandelingen zonder problemen kunnen uitvoeren. Als je ouder wordt kunnen je oogleden gaan hangen en wallen ontstaan. Het kan er niet goed uitzien maar ook heel vervelend zijn. Het kan voor je ogen gaan zitten en dan wordt het echt een probleem. Dit kan je simpel oplossen door een ooglidcorrectie te laten uitvoeren door de mensen van La Gracia. Ze hoeven geen mes in je te zetten door de Dermo Plasma techniek. Bij Dermo Plasma gaan je huidvezels zichzelf samentrekken, waardoor je een liftend effect krijgt.

beauty-salon

Meer dan alleen een ooglidcorrectie

Naast ooglidcorrecties hebben ze nog veel meer in petto voor je. Ze hebben een bindweefselmassage om lekker te ontspannen. Ze hebben verschillende extensions en hars mogelijkheden voor je wenkbrauwen en voor je haar. Ze hebben verschillende behandelingen voor je huid. Deze behandelingen worden allemaal uitgevoerd door ervaren mensen die hier heel goed in zijn. Ze hebben de mogelijkheid voor 3 pakketten naast alle behandelingen. Deze 3 behandelingen zijn een reinigende behandeling, een basisbehandeling en luxe basisbehandeling. Het verschil in de 3 is de behandelingen die in het pakket zitten.

Mooie salon

De salon waar ze gebruik van maken zit erg goed in elkaar en wordt goed schoon gehouden. Er hangt een hele chille sfeer. Hierdoor kan je lekker ontspannen en genieten van de behandeling.