Dr. Spiller

Dr. Spiller is een merk met jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging. Voor ieder huidtype weet Dr. Spiller de juiste verzorging aan te bieden. Dus ook voor de rijpere huid. De Celltresor productlijn bevat een ruim aanbod aan producten die effectief huidveroudering tegengaan. De collectie vormt een exclusief concept dat als doel heeft de gelaatstrekken te ontspannen en te verjongen. Het verouderingsproces zorgt ervoor dat steeds meer vocht uit de huid wordt onttrekt waardoor rimpels de kans krijgen om te ontstaan. De Celltresor productlijn maakt gebruik van hightech mechanismen die de natuurlijke schoonheid behouden en de huid weer jeugdig voor de dag laten komen.

De producten uit de Dr. Spiller Celltresor productlijn weten door middel van gerichte spierontspanning, gespannen gelaatstrekken te ontspannen. Daarnaast wordt de huid diep en grondig gehydrateerd. Rimpels worden hierdoor opgevuld en het resultaat is een egale, gladde en jeugdige uitstraling. Dankzij jarenlang onderzoek, weet Dr. Spiller de nieuwste innovatieve bestanddelen te combineren om de huidstructuur te herstellen.

Een populair product uit de collectie is het Dr. Spiller Celltresor Ultimate Peptide Serum. Dit serum is sterk geconcentreerd en zorgt voor een gladde, elastische en vitale huid. Het versterkt het bindweefsel in de bovenste huidlaag en ondersteunt de epidermis. Na een korte tijd zie je rimpels verdwijnen en fijne lijntjes strak worden. De actieve ingrediënten in het serum zijn Dermtec Compound en hyaluronzuur die de huid hydrateren en elastisch maken. Het serum beschermt de huid ook tegen schadelijke uv-stralen. Masseer het mengsel ’s ochtends en ’s avond lichtjes in na het reinigen van de huid.

Vervolgens kan de Dr. Spiller Celltresor Intense Rebuilding Cream aangebracht worden. Deze 24-uurs crème beschermd de huid tegen schadelijke invloeden en verzorgd de huid door de opbouw van nieuwe cellen te stimuleren. De werkstoffen in deze crème zijn aminozuren, vetzuren, mangoboter, arganolie en mineralen. De ouder wordende huid krijgt een optimale boost en zal er na een korte tijd jonger en vitaler uitzien. 

Om directe verzorging voor de beschadigde en vermoeide huid te bieden is er het Dr. Spiller Celltresor Overnight Repair Mask. Dit masker herstelt je huid tijdens het slapen, waardoor je huid overdag jaren jonger oogt. Het masker voorziet de huid van een hoge dosis hydratatie en verbetert de elasticiteit en spankracht van de opperhuid.

Ben je benieuwd geworden naar de luxe producten uit de Dr. Spiller Celltresor collectie? Je vindt ze natuurlijk bij Beautyfashionshop. Neem gerust eens een kijkje in ons brede assortiment aan Dr. Spiller producten en geniet altijd van een lage prijs.