de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

De saunabon als het perfecte cadeau!

Ben je opzoek naar een origineel cadeau waar iemand ook echt wat aan heeft?! De saunabon is het perfecte cadeau waardoor je iemand een dagje kan laten genieten. Zelf was ik opzoek naar een leuk cadeau voor een vriendin van mij. Een parfumerie bon vond ik zo cliché dus ging ik opzoek naar iets beters.

Zoektochtsauna

Mijn zoektocht begon zoals altijd op het internet. Het is belangrijk dat dit cadeau relevant was voor de regio Nijmegen, omdat de persoon die jarig is daar woont en niet beschikt over een auto. Ik kan het nog goed herinneren dat ze altijd goede verhalen had over de sauna van de Thermen in Nijmegen. Ik besloot een kijkje te nemen of ik hier iets leuks kon vinden.

Op de website van de Thermen stond dat het mogelijk was om een saunabon te bestellen waar je zelf een bepaald bedrag op kan zetten. Dit was het perfecte cadeau want met zo’n bon geef je iemand gewoon een leuke dag cadeau en dat is precies waar ik naar opzoek was.

Bestellen

Omdat ik zo enthousiast was over het cadeau heb ik besloten om de bon gelijk te bestellen, want deze moest nog via de post binnenkomen. Ik heb nog even naar de Thermen gebeld om er zeker van te zijn dat deze bon op tijd binnen zou komen. Als ik de bestelling voor een bepaald tijdstip zou doen dan werd de bon gelijk op de post gedaan.bad

Het was zelfs mogelijk om een opmerking toe te voegen met een leuke tekst voor op de saunabon! Een dag later kreeg ik de bon binnen en dit was ruim op tijd.

Zoals ik al had gedacht was ze hartstikke blij met het kado! Ik ben blij dat ik niet zo’n parfumerie bon heb gedaan en dat mijn cadeau een stuk origineler was.