bloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpg

De meest originele bedankjes vindt u hier

Sinds gisteren is een goede werknemer van mij vertrokken bij ons bedrijf. Om haar hiervoor te bedanken, ben ik op zoek naar bedankjes. De bedankjes moeten wel origineel zijn, omdat dit een belangrijke collega is. Daarom leek het mij verstandig om verschillende informatie te vinden over dit onderwerp. Er zijn namelijk veel websites op het internet die een leuke herinnering maken.

Internetbloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpg

Na wat websites te hebben bezocht ben ik tot een conclusie gekomen. Memoriae heeft de beste en meest originele relatiegeschenken. Op de website hebben zij een ruim assortiment met verschillende producten. Daarnaast hebben zij een geweldige service waar je gebruik van kunt maken. Ik had namelijk nog wat vragen over het product.

Contactfoto-vlinderbloemen-2

Het contact tussen mij en de medewerker verliep soepel. De medewerker is zeer vriendelijk en stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. Daarnaast weet zij mij ook nog eens te overtuigen van het product. Overigens denkt de medewerker graag mee met de mogelijkheden en is zij zeer behulpzaam. Ondertussen keek ik ook nog verder op de website. Daar zag ik dat Memoriae ten opzichte van de concurrenten zij een hele goede prijs- en kwaliteitsverhouding hebben. Dit is zeker een goed teken. Overigens maakte dit mijn keuze ook makkelijker en vertrouwder. Na het gesprek wist ik het al wel zeker. Hier ga ik mijn bedankje bestellen. Daarnaast wil ik Memoriae absoluut aanraden bij vrienden en familie. Dit is namelijk een geweldig bedrijf die goede diensten en producten aanbiedt.