De matras 90 x 200

De matras 90 x 200 is de maat die je het vaakst voorbij ziet komen. Voor volwassen bedden is dit de meest gangbare maat. De meeste boxsprings en tweepersoonsbedden hebben de juiste maat voor twee 90 x 200 matrassen. Ieder matras heeft haar eigen kenmerken en biedt andere voordelen voor het menselijk lichaam. Het is namelijk zo dat elk lichaam anders is en dus vraagt om specifieke ondersteuning voor dat lichaam. Zo ga je dus op zoek naar het matras welke jouw lichaam de juiste ondersteuning geeft die het nodig heeft. Je hebt matrassen die hard zijn, matrassen die zacht zijn, matrassen die je koel houden en matrassen welke het lichaam snel verwarmen. Daarom is het van groot belang dat men altijd de tijd neemt om na te denken over het juiste soort matras. Dit zorgt er dan voor dat de gebruiker van het matras een duidelijk beeld krijgt over de eigenschappen van het matras.

matras 90 x 200

Binnen ons ruim assortiment vindt je een heleboel matrassen van deze maat. De matrassen van deze maat bieden ondersteuning voor gebruiker met een lichaamsgewicht van maximaal 150 kg. Je zult merken dat wij verschillende matrassoorten hebben, elk gemaakt van ander materiaal en met andere eigenschappen. Zo kun je kiezen voor een traagschuimmatras, een schuim matras, een matras met binnenvering of een matras met pocketvering. Ook hebben wij matrassen van koudschuim en latex.

matras 90 x 200

Onze matrassen zorgen voor goede ondersteuning en comfort. Ze zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Ook heb je geen last van zweten in de nachturen omdat onze matrassen voor optimale luchtcirculatie zorgen. Bekijk onze webshop om te bekijken welke matras het beste voor jou is. Je kunt gemakkelijk jouw bestelling plaatsen, waarna wij zullen zorgen voor een correcte en snelle afhandeling van jouw order. Wij leveren het matras dan bij jou thuis om het jouw gemakkelijk te maken.