brewdog

Brewdog cadeau doen

Brewdog punk ipa, is deze biersoort je bekend? Het is Schots bier, met een krachtige fruitige smaak. De kleur is prachtig perzikoranje. De hopconcentratie is hoog. Je houdt lange tijd de fraaie blonde schuimkraag. Zoals je leest is niet alleen de smaak van dit bier oké, maar ook haar uiterlijk. Op de Hopt website vind je alle biersoorten van de Brewdog bierbrouwerij.

Interesse of er eerst meer over lezen, ga naar de website en laat je informeren. Wil je na de info het bier proeven, plaats je bestelling online en je hebt de bestelling snel en goed verzorgd in huis. Tip: heb je nog geen Vaderdaggeschenk, dan is dit speciaal bier wellicht een goede keuze. Plaats je bestelling nu, want naarmate Vaderdag dichterbij komt wordt het steeds drukker.

Brewdog

Brewdog speciaal bier

Wil jij je vader of opa met Vaderdag in het zonnetje zetten? Dan hoort daar een bijzonder cadeautje bij. Brewdog speciaal bier kun je zeker bijzonder noemen. Wil je samen met vader proosten op het leven, plaats dan nog vandaag je bestelling op de Hopt website en je kunt je bestelling snel en goed verzorgd binnenkort verwachten.

Gebruik maken van een meevallertje? Plaats je bestelling voor 18 juni en je betaalt vanaf 100 euro besteding geen verzendkosten. Op de site lees je de voorwaarden. Je kunt het bierpakket ook uitbreiden met fraaie glazen bijvoorbeeld of andere accessoires, er is keuze genoeg om er iets moois van te maken.