BHV Zaandam

Wilt u uw werknemers in een realistische omgeving een bedrijfshulpverleningscertificaat laten halen? Schrijf uw bedrijf dan online in bij G4S en volg de training in ons levensechte Training en Safety centrum in BHV Zaandam! Wij hebben inpandig onder andere een restaurant, winkel, bedrijfsruimte en ziekenhuis levensecht nagebouwd, waardoor voor ieder bedrijf wel een geschikte en reële ruimte te vinden is om in te oefenen. Lees meer over de mogelijkheden die wij bieden in ons goed bereikbare trainingscentrum aan de A7!

Bedrijfshulpverlening op verschillende niveaus

Wij verzorgen onder andere BHV cursussen voor beginners. Tijdens deze cursus komen de volgende onderdelen aan bod: levensreddende eerste hulp, brandbestrijding, alarmeren, ontruimen en communicatie. Wanneer uw werknemers uitvoerig hebben geoefend in onze realistische ruimtes wordt aan het eind van de tweedaagse beginnerstraining een theorie- en praktijktoets afgenomen. Als deze toetsen worden gehaald dan krijgen uw werknemers een certificaat. Aangeraden wordt om eens per jaar een opfriscursus te volgen via onze eendaagse herhalingstraining. Na goedkeuring van onze professionals wordt het certificaat vervolgens weer voor een jaar verlengd.

Een ruim aanbod aan trainingen

Naast de eendaagse herhalingstraining bieden wij ook een herhalingstraining aan in brandoefeningen, alarmeren, ontruimen en communiceren. Deze training duurt een dagdeel en vindt net als de andere trainingen plaats onder leiding van ervaren professionals. Buiten alle trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening bieden wij nog talloze andere trainingen aan, zoals brandweeropleidingen, Crisis Management en Beheer Brandmeldinstallatie. Dankzij ons Training & Safety centrum kunt u iedere training volgen in een daarvoor aangepaste ruimte. Kijk verder op onze website en schrijf u online in voor een van onze trainingen!