gezondheid thuis

Niet alleen jouw gezondheid thuis is belangrijk

Zodra jouw gezondheid thuis, goed in balans is, dan merk jij meteen een verschil. Een verschil van dag en nacht kan ik wel zeggen. Echt een welzijn voor lichaam en geest. Omdat ik al een tijd niet goed in mijn vel zit en bijna op instorten stond, ben ik naar een alternatieve oplossing gaan zoeken. Deze heb ik gevonden bij personal trainer en coach Joop van Beek. Hierdoor ben ik ook in contact gekomen met de Genna Well-being Concepts. Genna betekend, Generates Energetic Nutrition, Nurtures Authenticity. Je leert als het ware vanuit de bron van jouw leven te leven, om van daaruit te weer te leren en te ontwikkelen. gezondheid thuis

Mijn gezondheid thuis, is er veel beter op geworden

Nooit geweten dat je gezondheid thuis, zoveel invloed kan hebben op het doen en laten in mijn leven. Vooral toen ik op een punt aankwam dat ik mij veel minder fit voelde. Elk ding wat ik gedaan had, moest ik bekopen met uitrusten, alsof ik al in de 80 was. 

Tijd om mijn leven een drastische wending te geven, te beginnen aan mijn overgewicht. Nadat ik een speciale training heb gevolgd, merkte ik al een hele verbetering. Mijn conditie werd meteen een stuk beter en daardoor merkte ik meteen dat ik beter in mijn vel zat.