Wanneer je Liposuctie wilt laten uitvoeren? Lees dan eens dit bericht

Omdat ik liposuctie heb laten uitvoeren aan zowel mijn buik als mijn benen, kan ik wel zeggen dat ik hier nu over mee kan praten. Je hoort soms de engste verhalen en dat kan je erdoor afremmen om dit niet te doen. Hierdoor zit je niet lekker in je vel en vind je jezelf ook niet mooi. Tenminste dit is wat ik zelf zo heb ervaren. Daarom ben ik zo blij dat ik van een collega van mijn man het adres van Kliniek Veldhoven kreeg. Zij heeft hier haar borsten laten vergroten en is hier zo tevreden over dat dit mij direct een goed vertrouwen gaf.

liposuctie

Ik kon bijna niet geloven wat ik zag

En terecht! Want hier worden alle behandelingen op een vakkundige wijze uitgevoerd en ook hebben alle chirurgen ervaring en dus ook in de liposuctie. Nadat ik na zes weken het druk broekje uit mocht doen, was ik een beetje bang om in de spiegel te kijken. In die zes weken heb ik ook nauwelijks gekeken omdat ik gewoon bang was dat je geen verschil kon zien. Toen ik echt even helemaal naakt voor de spiegel stond, liepen mij de tranen van geluk over mijn wangen. Dit was nu precies mijn wens zoals ik er uit wilde zien. Ik voelde mij erg mooi en ik kon bijna niet geloven wat ik zag. Mijn huid was erg strak en voelde erg zacht aan. Geen vet meer en ook geen extreme cellulitis meer. Wat een aanrader!

liposuctie